18 iulie 2024

Buget redus? Iata 3 modele de vestiar metalic cu pretul sub 500 de lei!

vestiar metalic

vestiar metalic

Indiferent ca detii o firma pe care doresti sa o dotezi corespunzator sau consulti oferta unui magazin online de papetarie, birotica si mobilier de birou in interes personal, nu intotdeauna esti dispus sa cheltui sume exorbitante de bani. Atat antreprenorii, administratorii si managerii de firme, cat si ceilalti oameni, in calitate de persoane fizice, incearca sa isi protejeze veniturile si sa aleaga intotdeauna cele mai bune produse din punctul de vedere al raportului calitate-pret. Tocmai de aceea, daca esti in cautarea unui vestiar metalic ieftin, trainic si incapator, iti recomandam sa consulti oferta OfficeClass.ro, numarul 1 in Romania pe domeniul sau.

Pe langa produse de papetarie si birotica, OfficeClass.ro pune la dispozitia clientilor si modele variate de dulap, fiset si vestiar metalic, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel national si international. Acestea se remarca prin versatilitatea lor, putand fi folosite atat pentru a gazdui bibliorafturi cu documente, cat si scule si unelte, substante periculoase, medicamente, obiecte de curatenie, desene si harti etc. Totusi, in continuare, ne vom concentra pe ultima categorie, mai exact pe vestiare, care se impart in: compacte, cusetate, compartimentate curat/murdar, cu usi Z, cu bancute, scolare etc.

Revenind la premisa de la care am plecat, am decis sa iti prezentam 3 modele de vestiar metalic sub pretul de 500 de lei, pe care le poti achizitiona de la OfficeClass.ro. Acestea pot fi considerate de departe cele mai eficiente solutii, in cazul in care cauti un produs de capacitate medie, la un pret redus, fara a face insa rabat la calitate. Iata, mai jos, principalele caracteristici ale acestora, asa cum apar ele pe site-ul oficial al furnizorului tau preferat de papetarie, birotica si mobilier de birou:

1. Vestiar metalic cu 1 usa si picioare – pret 437,31 de lei (o reducere de 67,97 de lei fata de pretul obisnuit)

Dimensiuni: 350x350x1.800 de milimetri (volum 0,22 metri cubi) / greutate 17 kilograme / garantie 24 de luni / provenienta Italia

Acest model are o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu grosimea de 0,6 milimetri si este dotat cu balamale interne antiefractie si fante de aerisire in acoperis, pentru o circulatie mai buna a aerului.

2. Vestiar metalic cu 1 usa si picioare – pret 484,79 de lei (o reducere de 88,68 de lei)

Dimensiuni: 300x500x1.800 de milimetri (volum 0,27 metri cubi) / greutate 19 kilograme / garantie 24 de luni / provenienta Italia

Acest model are usi dublu ranforsate, cu sistem de inchidere cu 2 chei, fiind dotat cu gauri de ventilatie atat in partea superioara, cat si inferioara, dar si cu suport de eticheta pe usa. Vestiarul mai are in componenta un raft cu bara pentru umerase, dar si un suport pentru umbrela, cu vas de colectare a apei montat pe usa.

3. Vestiar metalic cu 1 usa si picioare – pret 486,04 lei (o reducere de 86,39 de lei)

Dimensiuni: 350x350x1.800 de milimetri (volum 0,22 metri cubi) / greutate 17 kilograme / garantie 24 de luni / provenienta Italia

Nu in ultimul rand, acest model este tratat cu vopsea acrilica, avand o rezistenta ridicata la coroziune, dar in acelasi timp fiind si ignifug. Optional, el poate fi dotat cu acoperis inclinat, polita pentru incaltaminte si diferite tipuri de inchidere (din doua miscari, in trei puncte, cu cheie Master etc.).