23 martie 2023

Avantajele soluțiilor organice de bronzare

Cel mai bun lucru în bronzarea prin pulverizare este că puteți obține acel bronz sexy, strălucitor, fără a fi nevoie să stați sub soare ore în șir, expunându-vă în cele din urmă la diverse riscuri pentru sănătate cauzate de razele radiațiile UV: îmbătrânirea pielii, apariția ridurilor sau a altor probleme de sănătate a pielii.

 

Bronzarea prin pulverizare a unei soluții este o procedură prin care soluția pulverizată intră în contact cu anumiți aminoacizi de pe suprafața epidermei (pielii), producând astfel strălucirea creolă la care visează orice femeie.

Mai mult printr-o bronzare organică prin pulverizare se elimină și riscul arsurilor solare, cauzate de expunerea incorectă și excesivă la soare, care pot duce la unele boli severe cum ar fi cancerul se piele.

Totodată să nu uităm că lumina solară joacă un rol foarte important în viața noastră contribuind la sinteza vitaminei D, la absorbția calciului și a fosforului din alimente și fixarea lor în oase. Lumina solară este un ingredient din cocktailul fericirii atât de indispensabil în viața noastră.

Autobronzantul elimină formarea pielii uscate. Toate acestea, deoarece aceasta cuprinde numai ingrediente organice și naturale într-o combinație care să elimine riscurile menționate mai sus. Aceasta înseamnă că nu există coloranți sintetici, parabeni, alcool, ulei, parfum sau miros în compoziția soluției. Este  o soluție în totalitate vegană.

Bronzarea prin pulverizare cu soluții non-organice are și aceasta  avantajele sale, dar nu poate depăși beneficiile bronzării prin pulverizare organică, deoarece poate conține conservanți și substanțe chimice care pot fi dure pentru pielea sensibilă. De asemenea, se știe că unele soluții conțin plumb, mercur și arsenic – toate acestea usucă pielea și conduc la probleme grave de sănătate în timp.

În plus, prin bronzarea organică putem beneficia de bronzări care durează mult și se estompează uniform. De asemenea, deghizează celulita și petele de pe piele, astfel simulând o piele perfectă și tonifiată.

Acest tip de bronzare nu este menită să substituie versiunile tradiționale de bronzare ci vine ca o îmbunătățire în acest domeniu pentru cei care nu doresc sau nu pot (din cauze medicale) să se expună la raze UV sau pur și simplu poate fi și o soluție cosmetică, de înfrumusețare, mai ales când nu avem posibilitatea expunerii la soare (de exemplu iarna).

 

Dacă ar fi să facem câteva recomandări ar fi: utilizarea unor formule testate dermatologic în laboratoare certificate, să fie soluții care se usucă repede și nu sunt lipicioase pe piele și am mai adăuga și superlativul de alegere a unor branduri prietene cu natura.

Printre beneficiile acestei bronzări organice se numără și faptul că nu costă mai mult ca spray-urile tradiționale de bronzare, deci sunt accesibile fiecărui buzunar, este un alt mod de abordare a vieții: în a cărui epicentru stă sănătatea atât de prețioasă!

 

Având în vedere cele prezentate în articol, nu putem decât să vă recomandăm aceste produse. Alegeți sănătatea!