9 august 2022

Adu eleganta si rafinamentul in casa ta cu produsele Adfin

Atunci cand esti in plin proces de amenajare sau reamenajare a unei camere, este important sa fii atent la micile detalii pentru a avea parte rezultate impresionante. Piesele esentiale trebuie alese cu mare grija deoarece de ele depind stilul si decorul care se vor contura in final. Podelele detin poate cel mai mare procent din acest demers si alegerea unor modele deosebite ar putea sa te ajute sa obtii un aspect general deosebit. O alegere ideala ar fi modele de parchet mozaic de la Adfin. Acestea imbina clasicul cu modernul intr-un mod inedit, elegant si rafinat.

Ai nenumarate optiuni din punct de vedere estetic

Cu Adfin vei putea contura orice decor iti doresti. Modele, nuante si texturi speciale te asteapta spre a fi analizate si, in final, alese. Parchetul mozaic de tip Versailles este prin definitie indicator al elegantei si rafinamentului. Acest lucru se datoreaza atat modelului deosebit pe care il materializeaza, cat materialelor de calitate superioara din care este realizat.

Si in ceea ce priveste universul cromatic propune o selectie impresionanta. De la nuante naturale de lemn, pana la abordari mai indraznete, totul este posibil la Adfin, pentru a putea obtine un design cat mai deosebit. Parchetul Multistrat Coswick Mosaic Trianon Ash Verona este o varianta care ofera dimensiune camerelor, datorita nuantei deschise, care reflecta subtil lumina. La cealalta extrema, parchetul Multistrat Coswick Mosaic Langeais American Walnut Classic este un model mult mai sobru, care reuseste sa contureze un cadru mai serios, intim, specific decorurilor nobile. Indiferent de ceea ce iti doresti de la podeaua ideala, la Adfin vei gasi modele care sa iti satisfaca toate asteptarile in selectia de parchet mozaic.

Beneficiezi de o calitate inalta a materialelor

In realizarea produselor noastre se utilizeaza doar esente speciale, precum stejarul, alunul, nucul sau fagul. Acestea asigura o rezistenta si durabilitate ridicata in timp, fara sa isi modifice aspectul. Sunt de asemenea texturi fine, care contribuie la creionarea unui aspect foarte placut si pretios. In plus, permit procesarea chimica pentru a ajunge la texturi si finish-uri diverse, precum lucios, mat sau uleios.

La Adfin descoperi si maiestria producatorilor de top in fiecare produs. Felul in care este taiata, montata si dispusa fiecare lamela este gandit dinainte, pentru a nu exista erori pe parcurs. Acest lucru asigura un model ideal, unic, care sa se potriveasca perfect in spatiul vizat.

Platesti un cost minim pentru beneficiile obtinute

Preturile se stabilesc la cerere, la momentul plasarii comenzii. Aceasta abordare isi are justificarea in faptului ca vrem ca fiecare oferta sa fie cat mai corecta posibil si sa reflecte fiecare detaliu al parchetului dorit. Comanda se realizeaza direct de pe site, cu minim de efort, cu ajutorul unui specialist Adfin, daca este cazul.